صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال اختصاص 50 لیتر بنزین ویژه نوروز

رئیس جمهور در خصوص سهمیه سفرهای نوروزی دستور بررسی صادر کرده و هم اکنون پیشنهاد 50 لیتر بنزین در انتظار تصویب نهایی است.
کد خبر: ۸۸۲۸۸
| |
8854 بازدید

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور از احتمال اختصاص 50 لیتر بنزین برای ایام نوروز خبر داد و گفت: در صورت عدم تصویب اعتبار 40 هزار میلیارد تومانی هدفمندی یارانه‌ها در بودجه سال آینده در مجلس، برنامه‌ریزی دولت به هم ریخته و بسیاری از اهداف پیش بینی شده اجرایی نخواهد شد.

محمد رویانیان در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: رئیس جمهور در خصوص سهمیه سفرهای نوروزی دستور بررسی صادر کرده و هم اکنون پیشنهاد 50 لیتر بنزین در انتظار تصویب نهایی است.

وی که نمی خواست رقم دقیق سهمیه نوروزی سوخت خودروها را اعلام کند، یادآور شد: نمی خواهیم با اعلام عدد و رقم قبل از تصویب نهایی، آقای رئیس جمهور را در مقابل عمل انجام شده قرار دهیم.

رویانیان در بخش دیگری از گفتگوی خود در پاسخ به این پرسش که وضعیت سهمیه بندی و قیمت نهایی بنزین در سال 89 چگونه خواهد بود؟ تصریح کرد: بزرگترین مشکل موجود در این بخش تصویب یا عدم تصویب رقم 40 هزار میلیارد تومانی اعتبار هدفمندسازی یارانه ها در بودجه سال آینده از سوی مجلس است.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با بیان اینکه سرنوشت این بند از لایحه بودجه بزرگترین چالش اجرایی شدن هدفمندسازی یارانه ها است، افزود: در صورت عدم تصویب این رقم در مجلس، برنامه ریزی دولت به هم ریخته و بسیاری از اهداف پیش بینی شده اجرایی نخواهد شد.

رویانیان خاطرنشان کرد: اصلاح وضعیت مصرف سوخت و نوسازی ناوگان حمل و نقل کشوری در یک پروسه پنج ساله به تصویب این بند و اجرایی شدن هدفمند کردن یارانه ها بستگی دارد.

آغاز نوسازی ناوگان باری سنگین در کشور

رئیس ستاد حمل و نقل و سوخت کشور در ادامه این گفتگو در پاسخ به اینکه چرا سرعت طرح نوسازی خودروهای فرسوده کند شده است؟ گفت: این امر مربوط به مدیریت گذشته تبصره 13 است که نتوانست این طرح را با سرعتی که آغاز کرده بود ادامه دهد.

محمد رویانیان با بیان اینکه سیل نزولی سرعت اجرای یک طرح در کشور به یک عادت نادرست نزد برخی افراد تبدیل شده است گفت: در اوایل اجرایی شدن تبصره 13 تسهیلات ویژه ای برای دارندگان خودروهای فرسوده قائل شدند که با استقبال خوبی مواجه شد اما نتوانستند این روند را ادامه دهند.

وی با تاکید بر اینکه فعال سازی و شتاب در نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور در دستور کار قرار گرفته است اظهار داشت: به طور حتم 200 هزار وانت و سواری شخصی و عمومی فرسوده در سال 88 تعویض خواهد شد.

رویانیان با بیان اینکه طرح تعویض و نوسازی ناوگان اتوبوسهای بین شهری در ایران با سرعت خوبی دنبال شده است افزود: سال 89 را باید سال انقلاب در ناوگان حمل و نقل سنگین کشور خواند.

رئیس ستاد حمل و نقل و سوخت کشور ادامه داد: از سال آینده نوسازی تمام کامیون های باری فرسوده کشور در ازای ارائه تسهیلات بانکی مناسب آغاز می شود.

وی تصریح کرد: بر اساس این طرح 70 درصد بهای کامیونهای جدید به صورت تسهیلات بانکی پرداخت شده و 30 درصد نیز به عنوان آورده مالک پیش بینی شده است.

رویانیان اما با تاکید بر اینکه دولت قصد دارد در صورت احراز شرایط خاص تسهیلات ویژه ای برای کامیون داران در نظر بگیرد، افزود: اگر چند کامیون دار به صورت مشارکتی در این طرح حضور یابند، دولت علاوه بر پرداخت تسهیلات مورد نظر، بار مبداء و مقصد این کامیونها را نیز تضمین خواهد کرد.

به گفته وی، در صورت مشارکت چند کامیون باهم، میزان بهره وری ناوگان باری کشور نیز افزایش خواهد یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
اون 50 ليترم بايد بريزيم سره خودمون و يه كبريت بكشيم با اين وضعيت!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
کشوری که سومین ذخایرنفت و گازرادرجهان داردمردمش برای 50 لیترسهمیه بایدخوشحال شوندوزمستانها گازندارندوتابستانها برق.تبریک عرض میکنم
سید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
فکر نمی کنیم تصویب بودجه هدفمند کردن ربطی به موضوع قیمت بنزین داشته باشد و یا حداقل از جایگاه این آقا به دور است که در این مورد نظر می دهند. این آقا انگار در حال و هوای پلیسی است!!
?
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
چی بگم والا
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
چون بنده از سادات هستم لطف کنید از رویانیان بپرسید که 50 لیتر صدقه یا از سهم السادات هست از صدقه برای من سید حرام است
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
اول 80تا بود بعدكردنش 50 تا وميريزن تو كارتها 10تا؟!!!!!!!!
اين انصافه؟!!!!
نگيدگردشگركم شد مسافرتها كم شد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
نفهميديم سردار طرف دولت يا ملت؟
با هويچ 50 ليتر بنزين سر مردم را نميتوان بريد!
مجید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
چقدر خوار شدیم دومین دارنده نفت هستیم برای 50لیتر ذوق زده میشیم .حق ما کجاست پول سهمیه بندی کجاست
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
واقعا زحمت فرمودند صدقه دادند
o
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
eghtesas benzin mosavi dar shahrhay bozorg va kochak bi mantegi ast
bayad eslah shavad
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟