تعداد بازدید : 16560
کد خبر:۸۸۲۸۴۹
کد خبر:۸۸۲۸۴۹
62349 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ | ۱۳۹۷/۱۲/۱۴
05 March 2019
ته چین؛

روش سریع خیس کردن لوبیا‌ در یک ساعت

لوبیاها غذای لذیذی هستند و خواص بسیاری نیز دارند. آن‌ها برای قلب و فشار مفید هستند. پخت لوبیا فرایندی طولانی دارد و دو روز به طول می‌انجامد. زیرا قبل از پخت باید لوبیا به مدت یک شب در آب بماند و خیس بخورد. اما در این ویدیو ترفندی برای پخت لوبیاهای خشک را می‌آموزید که در آن می‌توان لوبیاها را در عرض یک ساعت پخت. سپس روشی ساده برای پخت لوبیا ساده را نیز فراخواهید گرفت.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
بسیار عالی. سپاس از شما
پاسخ
سادات
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۹
واقعا عالی و کاربردی بود. بسیار ممنون
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟