میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جنازه یک نفر از مرزبانان کشف شد

کد خبر: ۸۸۲۵۷۷
| |
2859 بازدید
|
۱

بر اثر جاری شدن سیلاب در برجک ۲ پاسگاه ۹۳ شهرستان مرزی میرجاوه سه مرزبان در سیل گرفتار شدند.

به گزارش میزان، ظهر روز گذشته با توجه به بارش شدید باران و نزولات آسمانی در حوزه هنگ مرزی میرجاوه، سه نفر از مرزداران این یگان در حین حراست از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران در سیلاب گرفتار و مفقود شدند.

این گزارش حاکی است، پس از وقوع باران شدید در استان و جاری شدن سیل در مسیل‌ها سه نفر از مرزداران غیرتمند و مجاهد که در حال پاسداری از سرحدات کشور بودند در یکی از مقر‌های پاسگاه تهلاب هنگ مرزی میرجاوه بر اثر گرفتار شدن در سیل مفقود شدند.

بر اساس اطلاعات دریافتی، در ساعات اولیه حادثه علاوه بر مرزداران غیور، نیرو‌های امدادی، تیم غواصی هلال احمر، سپاه، مرزنشینان و مسئولان استان و شهرستان با مدیریت و تدابیر لازم و به همراه فرمانده مرزبانی استان در محل حاضر و به صورت هوایی و زمینی پایش منطقه را در دستور کار خود قرار دادند.

با پیگیری و پایش عملیاتی منطقه سرانجام جسد یکی از مرزداران به هویت گروهبان یکم "محمد نوری" اهل شهرستان زابل کشف شد و جستجو‌ها برای یافتن دو مرزدار دیگر ادامه دارد.

هویت دو مرزدار دیگر "علی هلاکویی" و "مجتبی یزدان پناه" اعلام شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
معمولا پایگاهها در مناطق مرتفع بنا می سود حال چرا ابن پایگاه در سیلاب گرفتار شده خودش جای بحث دارد
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات