تعداد بازدید : 142
کد خبر:۸۸۲۲۹۰
کد خبر:۸۸۲۲۹۰
3038 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ | ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
03 March 2019
ته چین؛

طرز تهیه بولگُگی اُنیگیرازو

بولگُگی اُنیگیرازو یک نوع دلمه برنجی ژاپنی است که با تنوع مواد سازنده‌اش طعمی خاص و رنگارنگ ایجاد می‌کند. در تهیه این غذا از انواع سبزیجات استفاده می‌شود و به همین دلیل غذایی بسیار سالم و در عین حال لذیذ است. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فراخواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟