صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

خودرو مرگ در سومالی جان ۱۸ نفر را گرفت

کد خبر: ۸۸۲۰۷۳
| |
3880 بازدید

منابع سومالیایی از انفجار خودرو بمبگذاری شده در پایتخت این کشور خبر دادند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، منابع سومالیایی از وقوع درگیری هایی در پایتخت این کشور میان تروریستهای وابسته به الشباب که شاخه القاعده در سومالی به شمار می آید، و نیروهای امنیتی سومالی خبر دادند.

بر اساس این گزارش؛ درگیری هایی در موگادیشو پایتخت سومالی با تروریستهای الشباب گزارش شده است.

از سوی دیگر یک منبع امنیتی اعلام کرد: تروریستها یک خودرو بمبگذاری شده را در نزدیکی هتلی بزرگ در موگادیشو منفجر کردند که بر اثر آن ۱۸ نفر تاکنون کشته و ۴۰ نفر دیگر زخمی شده اند.

منابع وابسته به پلیس سومالی بیان کردند: مهاجمان خودرویی را در نزدیکی منزل رئیس دادگاه تجدید نظر در خیابان مکه مکرمه منفجر کردند و قصد داشتند پس از آن به ساختمان حمله کنند که محافظان ساختمان به مقابله با آنها پرداختند.

این در حالی است که آمارهای متفاوتی از سوی رسانه ها در این باره اعلام شده است به طوری که آسوشیتدپرس از ۴ کشته و خبرگزاری آلمان از ۲۵ کشته خبر داده اند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات