۲۵۰هزار نفر در استان تهران بی‌سواد هستند

کد خبر: ۸۸۱۷۱۰
| |
2267 بازدید

استاندار تهران گفت: ۲۵۰هزار نفر بین ۱۰ تا ۴۹ سال در استان تهران بی‌سواد هستند.

به گزارش میزان، چهارمین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی به ریاست محسنی‌بندپی، استاندارتهران مروستی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی، صیدلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان در محل استانداری تهران برگزار شد.

استاندار تهران ضمن اشاره به اینکه یکی از معیار‌های توسعه یافتگی و توسعه شاخص انسانی کشور‌ها میزان بهره مندی و برخورداری آحاد جامعه از تحصیلات است گفت: ۲۵۰هزار نفر بین ۱۰ تا ۴۹ سال در استان تهران بی‌سواد هستند.

نماینده عالی دولت در استان تهران نبود آمار دقیق از بیسوادان را بزرگترین و مهمترین چالش و مانع برای رسیدن به هدف اعلام کرد و گفت: در این زمینه با همکاری مرکز آمار ایران گام موثری در این راه برداشته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد کلیه دستگاه‌هایی که در این زمینه توانایی کار، کمک و حمایت دارند باید در هم افزایی و رسیدن به هدف کوشا باشند.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه؛ منابع مالی، فضای فیزیکی و تامین منابع انسانی در این زمینه وجود دارد عنوان داشت؛ آموزش و پرورش برنامه ریزی کامل برای فراهم کردن زمینه آموزش این افراد را دارد.

انوشیروان محسنی بندپی در ادامه گفت: ما باید نسبت به شناسایی و راهکار‌های موجود تلاش کنیم تا مقابله اصولی وکارشناسی برای افزایش سواد آحاد جامعه داشته باشیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت