میرشاد ماجدی از سمت خود برکنار شد
مدیر عامل باشگاه پیکان قزوین، قائم مقام باشگاه پیکان را از سمت خود برکنار کرد.
به گزارش برنا، اصغر صاحب پناه مدیر عامل باشگاه پیکان قزوین طی جلسه ای که با اعضای هیئت مدیره داشت تصمیم گرفت میرشاد ماجدی قائم مقام باشگاه را از سمت خود برکنار کند تا در یکی دو روز آینده فرد دیگری را جایگزین وی نماید.
در این باره مطلع شدیم مشکلات و اختلاف نظرهایی که صاحب پناه با ماجدی داشت، مدیر عامل پیکان را مجبور کرد تا چاره ای را اندیشه کند.
صاحب پناه برکناری ماجدی را بهترین تصمیم دانست تا دیگر وی در باشگاه پیکان سمتی نداشته باشد.
كامران صاحبپناه نیز در گفت و گو با فارس در مورد بركناري ميرشاد ماجدي گفت: اين مسئله مربوط به چند ماه پيش است همان زماني كه چند عضو جديد به هيات مديره باشگاه اضافه شدند و تصميم گرفتند ايشان ديگر در سمت مدير فني پيكان نباشند. اكنون پيكان مدير فني ندارد و تا آخر فصل نيز هيچ كس را براي اين سمت انتخاب نخواهيم كرد.
وي در مورد وضعيت پيكان در فصل آينده گفت: در صورتي كه عمري باقي بود و من هم مديرعامل باشگاه پيكان بودم نقاط ضعف تيم را برطرف خواهم كرد و تيم را با پتانسيل بالاتري خواهم بست.در مورد كادر فني هم بحث دو طرفه است و بايد ديد طرفين در مذاكرات به توافق ميرسند يا نه،ممكن است كادر فني توقعاتي داشته باشد كه ما نتوانيم آنها را برآورده كنيم يا برعكس بنابراين در آخر فصل در مورد كادر فني تصميمگيري خواهد شد.
صاحبپناه در مورد فهرست تيم ملي گفت: اگر چه پيكان هيچ بازيكن مليپوشي ندارد اما معتقدم هر آدمي خودش را بيش از سايرين دوست دارد و قطبي هم قطعا همين گونه است.بنابراين ايشان بهترين بازيكنان را به تيم ملي دعوت ميكند تا بتواند با آنها به موفقيت برسد. پيكان هم ميتوانست چند بازيكن در تيم ملي داشته باشد اما بايد به تصميم كادر فني احترام گذاشت. هرچند تمامي بازيكنان به حق يا ناحق خودشان را مستحق دعوت به تيم ملي ميدانند اما من ميگويم بازيكنان بايد آنقدر بدرخشند كه مربيان تيم ملي و كارشناسان نتوانند از اسم آنها به راحتي بگذرند.


