ته چین؛

طرز تهیه غذا با برنج شب مانده

کد خبر: ۸۸۰۸۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 27 February 2019
تعداد بازدید : 6525
بازدید 27790
گاهی پس از مهمانی، حجم قابل توجهی از برنج باقی می‌ماند که برای روزهای آینده طبیعتاً کیفیت اولیه ندارد و به خصوص کودکان شاید دوست نداشته باشند بخورند. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه یک غذا را آموزش می‌دهد که با برنج شب مانده تهیه می‌شود و طعم فوق العاده‌ای دارد.
اشتراک گذاری