توفان اروپا 50 قربانی گرفت

کد خبر: ۸۸۰۷۲
| |
1567 بازدید
شمار قربانیان طوفان اروپا كه از پرتغال و اسپانیا برخاست و بلژیك و فرانسه و آلمان را در نوردید تاكنون به 50 تن رسیده است.

احتمال می رود شمار قربانیان طوفان و سیل در اروپا باز هم افزایش یابد زیرا بسیاری ناپدید شده اند كه گمان می رود جان باخته باشند. علاوه بر آن تعداد زیادی نیز زخمی شده اند .

این طوفان كه زنتیا خوانده شده بدترین طوفان در 11 سال گذشته در فرانسه بوده است . این طوفان منازل بیش از یك میلیون فرانسوی را در خاموشی فرو برد و موجب قطع دهها اصله درخت شد. بر اثر طوفان همچنین پرواز یكصد هواپیمای مسافربری در فرانسه لغو شده است. در شمال غربی فرانسه نیز طوفان با باران و سیل همراه بوده است كه در نتیجه تعدادی از خانه ها در آب غوطه ور و ساكنان آن مجبور شدند برای نجات خود به پشت بام ها بروند .
قطع برق نیم میلیون خانه در اروپا از دیگر خسارت های طوفان بود .
سرعت طوفان در اسپانیا به 140 كیلومتر در ساعت می رسید. در شهر كلن شدت طوفان به حدی بود كه درختان زیادی را ریشه كن كرد و بیش از یك صد پرواز از فرودگاه فرانكفورت لغو شدند. همچنین طوفان موجب مختل شون حركت بسیاری از قطارها در آلمان شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟