جنگنده‌های‌سعودی به‌دلیل تحریم‌ها زمین‌گیر می‌شوند

کد خبر: ۸۷۹۷۸۶
| |
11433 بازدید
جنگنده‌های‌سعودی به‌دلیل تحریم‌ها زمین‌گیر می‌شوند

رسانه‌های خارجی از زمین گیر شدن محتمل هواپیماهای نظامی سعودی به دلیل تحریم تسلیحاتی شرکت‌های آلمانی خبر دادند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، آنطور که یک روزنامه آمریکایی گزارش کرده، تحریم‌های تسلیحاتی آلمان علیه سعودی بابت ماجرای قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد این کشور از آنچه که انتظار می‌رود، ابعاد بیشتری به خود گرفته است.

به نوشته روزنامه «واشنگتن پست» این تحریم تسلیحاتی که سال گذشته میلادی توسط دولت «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان تصویب شد، موجب قطع صادرات تسلیحات اروپایی به ارتش سعودی می‌شود و نکته جالب این ماجرا این است که بسیاری از قطعات نظامی اروپا ساخت شرکت‌های آلمانی هستند.

«توماس اندرز» مدیر عامل شرکت «ایرباس» نیز هفته گذشته به خبرگزاری «رویترز» گفت که به دلیل وجود یک قطعه کوچک ساخت آلمان در یک بالگرد فرانسوی ساخت این شرکت، فروش آن به عربستان متوقف شد.

به نوشته روزنامه «فایننشال تایمز» یک مقام رسمی که هویت آن مشخص نیست در این زمینه گفت: «به زودی به نقطه‌ای می‌رسیم که هواپیماهای سعودی دیگر قادر به پرواز نخواهند بود.»

بر اساس این گزارش، آلمان سال گذشته میلادی اعلام کرد صادرات سلاح به عربستان را متوقف می‌کند تا بدین وسیله فشار بر ریاض جهت انجام تحقیقات در پرونده خاشقچی را افزایش دهد. آلمان همچنین به شرکت‌های دارای مجوز صادرات اطلاع داده که هیچ سلاحی نباید به عربستان ارسال شود.

این کشور از شرکای اروپایی خود نیز خواسته تا فروش تسلیحات به عربستان سعودی را به دلیل ماجرای خاشقچی متوقف سازند.

جمال خاشقچی سال گذشته میلادی به دست عوامل سعودی در کنسولگری این کشور در آنکارا به طرز فجیعی به قتل رسید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت