تعداد بازدید : 3682
کد خبر:۸۷۹۶۵۴
کد خبر:۸۷۹۶۵۴
22584 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ | ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
21 February 2019
ته چین؛

طرز استفاده از سس ووسترشر به سه روش

سس ووسترشر انگلیسی که گاهی به اختصار سس ووستر خوانده می‌شود، یک چاشنی مایع است که برای اولین بار به دست شیمی‌دانانی اهل شهر ووستر انگلستان به نام‌های جان ویلی لئا و ویلیام هنری پرینز ساخته شد. این دو در دهه ۱۸۳۰ دستورالعمل تهیه این سس را ابداع کردند اما با توجه به آن‌که مزه سس باب طبعشان نبود آن را کنار گذاشته بودند و فراموش شده بود. چندین ماه بعد بشکه‌ای از این سس در حالی که جاافتاده و مزه‌اش ملایم‌تر شده بود، کشف شد و به این ترتیب سس ووسترشر نام گرفت.امروزه مواد تشکیل‌دهنده سس ابتدا به مدت ۱۸ ماه نگهداری و پس از رسیدن، آنها را ترکیب و در بطری می‌ریزند. میزان دقیق مواد تشکیل‌دهنده تا به امروز مخفی مانده است. سس ووسترشر عطر و طعمی منحصربه‌فرد داشته و اغلب برای بهبود کیفیت خوشمزگی به دستور تهیه غذاها و نوشیدنی‌ها اضافه می‌شود. از این سس در تهیه سالاد سزار، خوراک لوبیا و غذاهای تهیه‌شده از گوشت گاو استفاده می‌شود. در این ویدیو 3 روش استفاده از این سس را مشاهده خواهید کرد.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟