میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

همتی: ذخایر ارزی بانک مرکزی ‌قابل توجه است

کد خبر: ۸۷۹۱۳۹
| |
4523 بازدید

رئیس کل بانک مرکزی گفت: ذخایر ارزی بانک مرکزی قابل قبول و قابل توجه است اما با توجه به غیرقابل پیش‌بینی بودن شرایط، باید دقت لازم را داشته باشیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، عبدالناصر همتی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: در حال حاضر کشور در شرایط خاصی قرار دارد و با یک جنگ اقتصادی مواجه هستیم و باید در خرج کردن ذخایر ارزی اولویت را به نیازهای اساسی کشور دهیم.

وی با تاکید بر لزوم دقت در خرج کردن ذخایر ارزی کشور گفت: این به معنای کمبود ارز در کشور نیست؛ ذخایر ارزی بانک مرکزی قابل قبول و قابل توجه است اما با توجه به غیرقابل پیش‌بینی بودن شرایط، باید دقت لازم را داشته باشیم.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه در تامین اعتبار ارزی برای طرح‌هایی که نیاز آنها در حد چند میلیون دلار باشد مشکلی نداریم، تصریح کرد: هیچ محدودیتی در اعتبارات ریالی برای کردستان قائل نیستیم و اگر سایر بانک‌ها نیز با مشکل مواجه شدند خط اعتباری در اختیار آنها قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه همه ملتزم هستیم طرح‌های پیشران توسعه استان را در حد امکان تسریع ببخشیم تا ظرفیت‌های لازم در استان ایجاد شود، اذعان کرد: با توجه به محدودیت‌های ارزی، سرمایه‌گذاران به سمت طرح‌های داخلی بروند.

گفتنی است؛ در این جلسه مشکلات 15 طرح استانی و ملی در دست اجرا و نیمه‌تمام کردستان مورد بررسی قرار گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت