ته چین؛

طرز تهیه پرتغال خونی کانفیت شده

کد خبر: ۸۷۸۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۵ 17 February 2019
تعداد بازدید : 774

مواد لازم:
2 عدد پرتغال خونی
200 گرم آب
200 گرم شکر

بازدید 6164
کُنفی یا کانفیت یک نام عمومی است که به تمام غذاهایی در شکر مذاب (شیره) یا روغن داغ (که دمایش به بیش از ۸۵°C تجاوز نمی‌کند) سرخ شده اطلاق می‌شود. با نگه‌داری کُنفی در مکانی خنک و تاریک، می‌توان آن را تا چندین ماه سالم نگه‌داشت. کُنفی به معنی آماده‌شده یکی از قدیمی‌ترین راه‌های نگه‌داری غذا بوده و ویژۀ جنوب‌غربی فرانسه می‌باشد. در این ویدو طرز کانفیت کردن پرتغال خونی را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری