مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 791
کد خبر:۸۷۸۸۱۲
کد خبر:۸۷۸۸۱۲
7030 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پرتغال خونی کانفیت شده

کُنفی یا کانفیت یک نام عمومی است که به تمام غذاهایی در شکر مذاب (شیره) یا روغن داغ (که دمایش به بیش از ۸۵°C تجاوز نمی‌کند) سرخ شده اطلاق می‌شود. با نگه‌داری کُنفی در مکانی خنک و تاریک، می‌توان آن را تا چندین ماه سالم نگه‌داشت. کُنفی به معنی آماده‌شده یکی از قدیمی‌ترین راه‌های نگه‌داری غذا بوده و ویژۀ جنوب‌غربی فرانسه می‌باشد. در این ویدو طرز کانفیت کردن پرتغال خونی را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟