ته چین؛

طرز تهیه ژله مایع و روان پرتغال تازه

کد خبر: ۸۷۸۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲ 17 February 2019
تعداد بازدید : 513

مواد لازم:
5 عدد پرتغال آبدار
صد گرم فروکتوز
هشت گرم ژلان گام کم آسیل
دو گرم سیتریک اسید
دو گرم نمک
یک و نیم گرم صمغ زانتان
دویست و پنجاه گرم آب

بازدید 5210
پرتغال تقریبا میوه محبوب همه است. طعم شیرین آبدار آن بسیار خوشمزه و جادویی است. در این ویدیو طرز تهیه ژله مایع و روان پرتغال را فرا خواهید گرفت. به دلیل مایع بودن این ژله می‌توانید استفاده‌ها گوناگونی از آن ببرید من جمله تزئین غذاها، کیک‌ها و غیره.
اشتراک گذاری