تعداد بازدید : 90
کد خبر:۸۷۸۰۶۵
کد خبر:۸۷۸۰۶۵
2842 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ | ۱۳۹۷/۱۱/۲۷
16 February 2019
ته چین؛

روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن

کیسه‌پزی روشی در پخت‌ و پز است که طی آن مواد غذایی را درون پلاستیک‌هایی که فاقد هوا هستند و داخل ظرف آب قرار می‌دهند تا برای ۷۲ ساعت و در دمای پایین بپزد. هدف از استفاده از این روش این است که همه‌جای خوراک به طور یک‌دست پخته شود و تفاوتی در میزان پخته شدن میان بیرون و درون گوشت و دیگر خوراک‌ها به‌ جا نماند. خوراک حاصله از این روش، بسیار ترد خواهد شد و آبدار بودن و مزه‌دار بودن خود را حفظ می‌کند. در این ویدیو طرز کیسه پز کردن غذا در سردکن(یخدان) را یاد خواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟