صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقدی: اوباما هم مثل ریگی اعتراف خواهد کرد

وی این اعترافات را اثر اسلام ناب محمدی دانست و تاکید کرد: این اسلام ناب چنان است که جدی ترین دشمنان ما را در هم می شکند. این شرور که هیچ، حتی خود اوباما که ریگی به همکاری با او اعتراف کرده است نیز اگر به ایران بیاید تحت تاثیر قدرت این اسلام به خطاهای خود اعتراف می‌کند.
کد خبر: ۸۷۷۸۵
| |
14440 بازدید
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اعلام این‌که «بسیج دانشجویی باید تمرکز خود را در جهاد علمی به کار گیرد»، در واکنش به ادعاهای دشمنان در خصوص اعترافات زودهنگام ریگی گفت: حتی اگر خود اوباما که ریگی به همکاری با او اعتراف کرده است نیز به ایران بیاید، قدرت اسلام ناب چنان است که او هم مثل ریگی به خطاهایش اعتراف خواهد کرد.

به گزارش مهر، سردار محمدرضا نقدی، عصر شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان بسیج دانشجویی در تالار ابن سینای دانشگاه تهران گفت: دانشگاه محیط علم و کارکرد آن پیشبرد علم است لذا بسیج دانشجویی به عنوان بسیجی که در بستر دانشگاه می‌روید، باید تمرکز خود را در حوزه علم و جهاد علمی به کار گیرد.

اوباما کمتر از 48 ساعت اعتراف می‌کند
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ضمن اشاره به اعترافات زودهنگام عبدلمالک ریگی گفت: دشمنان ما ادعا می‌کنند که جمهوری اسلامی برای ضبط این اعترافات از تزریق مواد گیج کننده استفاده کرده است اما 48 ساعت آن قدر مدت کوتاهی است که هیچ دارو و آمپولی نمی تواند اینگونه تاثیر بگذارد.
 
وی این اعترافات را اثر اسلام ناب محمدی دانست و تاکید کرد: این اسلام ناب چنان است که جدی ترین دشمنان ما را در هم می شکند. این شرور که هیچ، حتی خود اوباما که ریگی به همکاری با او اعتراف کرده است نیز اگر به ایران بیاید تحت تاثیر قدرت این اسلام به خطاهای خود اعتراف می‌کند.

فناوری تنها ابزار زورگویان است

نقدی به ناوشکن جماران اشاره کرد و افزود: این ناوشکن باید یک سال و نیم پیش به آب انداخته می شد اما به دلیل رفتار نادرست کشورهای اروپایی طرف قرارداد که قرار بود برخی اجزای کوچک این ناوشکن را در اختیار ما قرار دهند این امر به تاخیر افتاد. البته این امر سبب آن شد که گام در راه تولید آن قطعات پیچیده نیز بگذاریم و در نتیجه امروز شاهد تولید این ناوشکن به صورت صد در صد بومی باشیم.

وی افزود: آمریکا و دیگر کشورهای غربی از نظر فرهنگی، سیاسی، نظامی و اقتصادی به بن‌بست رسیده‌اند و تنها ابزاری که در دست دارند و به واسطه آن به دیگر کشورها زورگویی می‌کنند، فناوری است که اگر بتوانیم این ابزار را نیز از چنگ آنها درآوریم، دیگر کارشان تمام است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: انتخاب مهندس قدیانی به عنوان رئیس سازمان بسیج دانشجویی بنا بر خواسته تشکل‌های مختلف بسیج دانشجویی صورت گرفته است.   
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
احمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
یک آدم گرگ صفتی مثل ریگی بعد از آنهمه جنایت حالا که گیر افتاده است اعترافاتش به چه دردی میخورد .
ما ایرانیها میگوئیم : توبه گرگ مرگ است !!
علي
|
-
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
جناب نقدي سلام . با اين حرفها مشكلي حل نمي شود بايد ديد كه چرا اين ريگي 27 سال وفردي سالم به يك فرد وحشي تبنديل شد ايا واقعا از اول با امريكا رابطه داشته !ريشه يابي مهم است نه دستگيري .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
ممکنه این اعتراف زود هنگام، برای گمراه کردن ایران باشه.
باید همه جوانب رو در نظر گرفت
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
اعتراف ميكند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
يه كم زشته اينجوري راجع به اعتراف گرفتن از رئيس‌جمهور يك كشور ديگه صحبت كردن، نه؟؟ يك كما
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
ای خدا، خیلی باحال بود که اگر اوباما هم بیاید ایران بیاید اعتراف می کند :)))))))))))))
ناشناس
|
GERMANY
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
آقا آخه چرا این ها را چاپ می کنید و ما رو در دنیا بی حیثیت می کنید؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
اوباما که هیچ.... خرس هم اعتراف می کند که خرگوش است.
پسرك فضول
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
مگر اوباما كيه؟ دكتر تاجيك مشاور اقاي خاتمي به اين راحتي اعتراف كرد بقيه كه عددي نيستند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
دیدیم که عبدی ابطحی و خیلی های دیگر پس از ازادی چقدر به اعترافات خود وفادار ماندند !!!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟