تعداد بازدید : 3954
کد خبر:۸۷۷۷۶۳
کد خبر:۸۷۷۷۶۳
13370 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ | ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
12 February 2019
ته چین؛

روش صحیح صاف کردن کره

غذاها با کمی کره خوش طعم‌تر هستند. اما مطمئنا همه این را تجربه کرده‌اند که وقتی چیزی را با کره تفت داده یا می‌پزند، در حرارت زیاد کره در نهایت می‌سوزد و طعمی سوخته و تلخ به غذا می‌دهد دلیل این اتفاق این است که شیر موجود در کره در دمایی پایین در حدود 121 درجه سانتی‌گراد می‌سوزد اما راهی وجود دارد برای آشپزی و پخت با کره بدون گرفتن آن طعم سوختگی و رفتن به دما بالاتر به هنگام پخت و آن صاف کردن کره یعنی جدا کردن شیر از کره است. در این ویدیو نحوه انجام این کار را فراخواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟