صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برادركشي به خاطر 40 هزار تومان

ساعت 3 بامداد روز گذشته (جمعه) صداي داد و فريادهايي كه از منزلي مسكوني به گوش مي‌رسيد، آرامش بامدادي خيابان وحدت اسلامي را بر هم زد و ساكنان اين خيابان پس از جويا شدن علت داد و فريادها متوجه شدند محمد كريم 21 ساله به ضرب چاقوي برادر بزرگتر خود به نام محمدرضا، از پاي درآمده است.
کد خبر: ۸۷۷۵۷
| |
11656 بازدید

درگيري دو برادر بر سر 40هزار تومان پول، منتهي به قتل برادر كوچكتر شد و به اين ترتيب پرونده‌اي در شعبه ويژه قتل دادسراي امور جنايي تهران به جريان افتاد.

به گزارش ايسنا، ساعت 3 بامداد روز گذشته (جمعه) صداي داد و فريادهايي كه از منزلي مسكوني به گوش مي‌رسيد، آرامش بامدادي خيابان وحدت اسلامي را بر هم زد و ساكنان اين خيابان پس از جويا شدن علت داد و فريادها متوجه شدند محمد كريم 21 ساله به ضرب چاقوي برادر بزرگتر خود به نام محمدرضا، از پاي درآمده است.

به ‌دنبال تماس‌هاي مردمي با مركز فوريت‌هاي پليسي 110، ماموران كلانتري 112 ابوسعيد در جريان اين حادثه قرار گرفتند و فورا قاضي بهروز هنرمند بازپرس كشيك قتل پايتخت را از وقوع اين جنايت باخبر كردند.

بازپرس جنايي پس از حضور در صحنه و آغاز تحقيقات ابتدايي دريافت كه متهم به قتل، معتاد بوده و با يك ضربه چاقو اقدام به قتل برادر ورزشكار خود كرده است.

در بررسي‌هاي اوليه مشخص شد كه محمد كريم به خاطر ناپديد شدن 40 هزار تومان پولي كه داشته، برادرش را به برداشتن اين پول براي تهيه مواد مخدر متهم كرده و سر همين موضوع با هم درگير شده‌اند.

به گزارش ايسنا، پدر متهم و مقتول صبح امروز (شنبه) با حضور در شعبه چهارم بازپرسي دادسراي امور جنايي تهران از خون فرزندش گذشت اما تحقيقات براي كشف زواياي پنهان اين حادثه و اقدامات قضايي جهت رسيدگي به جنبه عمومي جرم، ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ذكا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
كاد الفقر ان يكون كفرا
کمند
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
براثر فقر مالی تر بیت خانواده
سلطان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
درد آور است اما شما فکر می کنید این اعتیاد ودزدی از کجا شروع می شود به نظر من از این همه گرانی وبی پولی است که وقتی جوان ها رو از زندگی سیر می کنه رو به سوی این کثافت کاری ها می یارندچرا کسی به فکر جونامون نیست چرا کسی به درد دل اونا گوش نمی ده به خدا من که الان یعنی دارم کار میکنم حدود 4 ماه است که یک 50 هزار تومان دستم رو نگرفته یعنی خیر سرمون کارمون رو خصوصی کردن که بهتر بشه بدتر شد نه بیمه ای نه حقوقی نه عیدی نه... کسی هم پاسخگو نیست
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
واي بر ما!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
عنوان خبر بهتر اس این باشد. برادر معتاد به خاطر مواد جان برادر خودش را گرفت
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟