اعتراضات فرانسه دست جوان معترض را قطع کرد

پس از کور شدن یک جلیقه زرد، اعتراضات خیابانی دست جوان معترض دیگری را قطع کرد
کد خبر: ۸۷۷۲۲۷
| |
4009 بازدید

در سیزدهمین هفته پیاپی از اعتراضات مردمی در فرانسه، دست یکی از معترضان در شهر پاریس بر اثر اصابت نارنجک قطع شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، در حالیکه جنبش اعتراضی به اوضاع اقتصادی فرانسه و سیاست‌ های دولت امانوئل ماکرون رئیس جمهوری این کشور موسوم به جلیقه زردها در سیزدهمین شنبه سیاه به برگزاری تجمعات خود ادامه داده اند، خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که دست یکی از جلیقه زردهای معترض در شهر پاریس پایتخت فرانسه هم اکنون و حین برگزاری اعتراضات مردمی در این شهر بر اثر اصابت نارنجک قطع شد.

حادثه حین درگیری پلیس با معترضان در مقابل مجمع ملی فرانسه زمانی روی داد که پلیس با معترضان درگیر شده و برای متفرق کردن آن ها از نارنجک گاز اشک آور GLI-F۴ استفاده کرد.

بر اساس اعلام شبکه تلویزیونی راشا تودی، وی برای مداوا به بیمارستان فرستاده شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت