نامه افشاگرانه نادران به رحیمی
الياس نادران طي نامه اي به محمد رضا رحيمي خواستار پاسخگويي به مطالبي از قبيل منشاء کمک هاي مالي جابر ابدالي، اسناد مدرک دکتراي ونكوور كانادا رحيمي و برخي مبالغ واريزي به حساب وي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، جهان نوشت؛ در اين نامه كه براي مشايي و وزيران اطلاعات و كشور و نمايندگان مجلس هم فرستاده شده آمده است: در مذاكرهاي كه با آقاي آقامحمدي داشتم قرار شد ايشان پيگير اتهامات شما شود اما تا امروز هيچ خبري از اين پيگيريها نشده است.
در اين نامه آمده است: اينجانب در ارتباط با مكاتبه شما در زمان رياستتان در ديوان محاسبات با دانشگاه بلفورد نتوانستم از اين دانشگاه در ونكوور كانادا يا هيچ كجاي ديگر عالم نشانهاي بدست آورم .اگر ممكن است كمك كنيد تا نسبت به ماهيت و سطح علمي آن دانشگاه آشنايي پيدا كنم.
نادران همچنين در خصوص نامهنگاريهاي رحيمي با عنوان دكتر آورده است:در رابطه با مكاتبهاي كه با دبير كمسيون بررسي نشريات علمي كشور داشتهايد علاوه بر اينكه براي خود از عنوان دكترا استفاده كردهايد براي آقاي صيقلاني هم عنوان دكتر را به كار بردهايد.
آيا ممكن است اينجانب را به عنوان نماينده مردم در جريان دكترا داشتن خود و آقاي صيقلاني قرار دهيد؟
در ادامه اين نامه به عملكرد رحيمي در انتخابات مجلس هشتم اشاره شده و آمده است: در جريان انتخابات مجلس هشتم توسط آقاي جابر ابدالي، پولهايي را بين نامزدهاي مجلس توزيع كردهايد.
آيا ممكن است نسبت به منشا اين پولها توضيح بفرمائيد تا به عنوان نماينده مردم بتوانم موكلينم را در جريان امر قرار دهم؟
در بخش ديگري از اين نامه آمده است: آيا ممكن است توضيح بفرمائيد كه چكهاي چند ميلياردي و چند صد ميليوني كه به حساب شما واريز شده است از چه حسابهايي و مربوط به چه افرادي است؟




