رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: در پروژه جدید تجمیع این دانشگاه قرار است تمامی بخش ها به مکان جدید منتقل شود.
علی خاکی صدیق گفت: برای اجرای پروژه تجمیع دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با وزارت دفاع صحبت هایی انجام دادیم و قرار است این پروژه در یکی از زمین های این وزارتخانه اجرایی شود.
وی افزود: برنامه داریم تمامی بخش های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی را به این زمین منتقل کنیم.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: این زمین که در شرق تهران قرار دارد دارای تاسیسات زیربنایی است که از این تاسیسات استفاده خواهیم کرد.
علی خاکی صدیق عنوان کرد: در این زمین ها ساختمان هایی نیز وجود دارد که این بناها تغییر کاربری داده می شوند و برای امور آموزشی و پژوهشی از آنها استفاده خواهد شد.
وی اضافه کرد: همچنین برنامه داریم بخشی از خوابگاه های دانشگاه را نیز به این زمین ها منتقل کنیم.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: طی ۳ هفته آینده با وزارت دفاع برای اجرای طرح تجمیع در زمین های این وزارتخانه به جمع بندی نهایی خواهیم رسید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.