صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مديرعامل تويوتا به گريه افتاد!

کد خبر: ۸۷۶۶۲
| |
25864 بازدید

مديرعامل بزرگ‌ترين خودروساز ژاپن و جهان كه به آمريكا سفر كرده، در ملاقات با فروشندگان آمريكايي و كارمندان تويوتا در اين كشور به گرفته افتاد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجله معتبر فوربس آكيو تويودا، مديرعامل شركت خودروسازي تويوتا موتور ژاپن را بيست و هشتمين مرد قدرتمند جهان معرفي كرده، اما به نظر مي‌رسد بحران اخير به شدت به آقاي تويودا فشار وارد كرده است.

تويوداي 53 ساله كه براي ارايه توضيح در خصوص فراخوان ميليوني اين شركت اين روزها در آمريكا به‌سر مي‌برد، سري هم به كارمندان و فروشندگان تويوتا در آمريكا زده و به بررسي مشكلات آن‌ها پرداخته است.

وي كه در جمع بيش از 200 فروشنده تويوتا در واشنگتن حضور يافته بود، ناگهان به گريه افتاده و جمع را تحت تاثير خود قرار داد.

عكس مربوط به لحظه گريه مديرعامل تويوتا روي صفحه اول روزنامه‌هاي يوميوري و توكيو شيمبون نقش بسته است.

در كنار اين عكس‌ها نيز اين تيتر به چشم مي‌خورد: رييس تويوتا عذرخواهي كرد، تشكر كرد و اشك ريخت!

 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۰
عليرضا
|
UNITED KINGDOM
|
۲۰:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
مورد توجه ان شركت خودرو ساز داخلي كه خودروهايش اتش ميگيرد و مديرانش تكذيب ميكنند
مهرداد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
خودروسازهای ایرانی یاد بگیرند . به خاطر یک نقص کوچک خریداران امریکایی با انتقاد از تویوتا باعث شدند برای این کمپانی چنین اتفاقی بیفتد و گریه مدیر عامل تویوتا در اومد.حالا تو ایران خودرو آتش می گیرد و کمپانی خودروسازی یک معذرت خواهی کوچک هم نمی کند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
لطفا شما هم عکسو نمایش یدین
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
مدیر عامل سایپا گریه نمی کنه ولی اشک بقیه رو در میاره !! و چپ و راست مردمو به کشتن میده. ما باید به داشتن چونین مدیرانی افتخار کنیم ! همه با هم : زنده باد سایپا، مرگ بر تویوتا !
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
کی باشه که رئیس سایپا و ایران خودرو هم به گزیه کنند و عذر خواهی کنند با این همه محصولات خوب و بی نظیر
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
این آقا باید بیاد ایران خودرو و سایپا اونوقت به جای گریه می خنده !!!
بهزادبايبوردي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
دقيقامثل مديران عامل كارخانه هاي ايران خودرو وسايپاكه مشتري را آدم حساب نميكنندكه پاسخگوباشندگريع پيشكششان!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
پس مدیران سایپا و ایران خودرو باید چکار کنند
ناشناس
|
TURKEY
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
قابل توجه خودروسازان داخلی !!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
چشم و دل مدیران سایپا و ایران خودروروشن !
یاد بگیرن انشاالله.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار