سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 2201
کد خبر:۸۷۶۳۶۷
کد خبر:۸۷۶۳۶۷
12540 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پاستا سیسیلی

در هر قسمت از ایتالیا پخت غذا‌ها و به ویژه پاستاها متفاوت است. دانستن اینکه چند نوع پاستا در ایتالیا و در شهر‌ها مختلف وجود دارد به اندازه کافی حیرت آور است ولی جالب‌تر این است که سس‌های پاستا‌ها نیز بسیار متنوع و متفاوتند. در این ویدیو دستور پخت پاستا مارگریتا با ماهی آنچُوی را فرا می‌گیرید. این پاستا، یک پاستا سیسیلی اصیل است و طعم عالی دارد.سس این پاستا با گوجه، ماهی آنچوی،سیر،روغن زیتون،دانه کاج و کشمش درست می‌شود. دستور پخت این پاستا فوق‌العاده را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟