تعداد بازدید : 8258
کد خبر:۸۷۶۱۳۲
کد خبر:۸۷۶۱۳۲
16923 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ | ۱۳۹۷/۱۱/۱۸
07 February 2019
ته چین؛

دستور پخت بادمجان شکم پُر

بادمجان شکم پر یا کارنیارک یک غذای ترکی است که بی شباهت به دلمه نیست. بسیاری از مواد لازم این غذا شبیه دلمه است. کارنیاک بادمجان پخته‌ای است که شکم آن شکافته و باز شده و سپس توسط مواد مخلوط پر می‌شود. این مواد چیزی نیستند جز گوشت بره چرخ کرده با مقدار زیادی ادویه‌جات مختلف و فلفل و رب و سیر که طعمی فوق‌العاده به گوشت می‌دهند. طعم لذیذ بادمجان از یک طرف و طعم زیبای مواد پر کننده آن از طرف دیگر غذایی جادویی و بسیار لذیذ را به وجود می‌آورند. دستور پخت این غذای فوق‌العاده را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.