ته چین؛

طرز تهیه مرغ با سس کاری کاتسو

کد خبر: ۸۷۶۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰ 07 February 2019
تعداد بازدید : 729

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک عدد پیاز خرد شده
دو عدد هویج
5 حبه سیر درسته
دو عدد برگ بو
صد گرم آرد ساده
نمک و فلفل به میزان لازم
دو عدد تخم‌مرغ
250 گرم آرد سوخاری
2 قاشق غذاخوری پودر کاری
600 میلی‌لیتر آب مرغ
دو تکه سینه بزرگ مرغ
نصف قاشق چای‌خوری گارام ماسالا
یک قاشق غذا‌خوری سس سویا
کمی ترشی تربچه
کمی ترشی چغندر
کمی ترشی پیازچه
کمی ترشی ترب سفید
مقداری روغن زیتون
مقداری برنج سوشی

بازدید 8113
مرغ با سس کاری کاتسو یک غذا ژاپنی فوق‌العاده خوشمزه و شاید آسان‌ترین کاری برای درست کردن باشد. این غذا از سینه مرغ سوخاری با سس کاری کاتسو و برنج سرو می‌شود. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری