ته‌چین؛

طرز تهیه پوره آووکادو

کد خبر: ۸۷۶۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹ 12 February 2019
تعداد بازدید : 535

مواد لازم :
ششصد گرم آووکادو
0.6 گرم سدیم بی‌سولفیت
3 گرم اسکوربیک اسید(ویتامین سی)
6 گرم نمک
20 گرم روغن زیتون

 

بازدید 6941
آووکادو، میوه‌ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 10 هزار سال قبل از میلاد مسیح در مکزیک رشد می‌کرده است. در عین خواص زیاد آووکادو بسیار خوشمزه نیز هست. در این ویدیو طرز تهیه بهترین پوره آووکادو را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری