کد خبر: ۸۷۶۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹ 12 February 2019

مواد لازم :
ششصد گرم آووکادو
0.6 گرم سدیم بی‌سولفیت
3 گرم اسکوربیک اسید(ویتامین سی)
6 گرم نمک
20 گرم روغن زیتون

 

آووکادو، میوه‌ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 10 هزار سال قبل از میلاد مسیح در مکزیک رشد می‌کرده است. در عین خواص زیاد آووکادو بسیار خوشمزه نیز هست. در این ویدیو طرز تهیه بهترین پوره آووکادو را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: