ته چین؛

طرز تهیه کیک ژله‌ای انبه و نارگیل

کد خبر: ۸۷۵۷۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶ 06 February 2019
تعداد بازدید : 243

مواد لازم:
ده گرم رشته‌ها آگار آگار
180 میلی‌لیتر آب اضافه کنید
یک پیمانه شیر نارگیل
2 برگ‌ پاندانوس
سه قاشق غذاخوری شکر
تکه‌ها خرد شده 2 انبه
نصف پیمانه آب پرتغال
سه قاشق غذاخوری شکر

بازدید 3440
در این ویدیو با استفاده از مواد متفاوت طرز تهیه یک ژله خوشمزه نشان داده می‌شود. در این ژله از رشته‌های آگار آگار که از جلبک قرمز گرفته شده اند و برگ های کاج پیچی استفاده می‌شود تا طعمی متفاوت و لذیذ را فراهم آورد. طرز تهیه کیک ژله‌ای انبه و نارگیل با مواد آسیایی را ببینید.
اشتراک گذاری