عکس العمل قبایل بدوی آفریقا به طعم قرمه سبزی!
تعداد بازدید : 244
کد خبر:۸۷۵۷۴۵
کد خبر:۸۷۵۷۴۵
3736 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه کیک ژله‌ای انبه و نارگیل

در این ویدیو با استفاده از مواد متفاوت طرز تهیه یک ژله خوشمزه نشان داده می‌شود. در این ژله از رشته‌های آگار آگار که از جلبک قرمز گرفته شده اند و برگ های کاج پیچی استفاده می‌شود تا طعمی متفاوت و لذیذ را فراهم آورد. طرز تهیه کیک ژله‌ای انبه و نارگیل با مواد آسیایی را ببینید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟