تعداد بازدید : 1857
کد خبر:۸۷۵۷۰۸
کد خبر:۸۷۵۷۰۸
8415 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ | ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
05 February 2019
ته چین؛

طرز تهیه پن‌کیک موزی بدون نیاز به آرد

کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند. موز میوه گرمسیری است که طعم شیرین و دلنشینی دارد و وجود آن در پن‌کیک و طعم آن، پن‌کیک را خیلی بهتر و عالی‌تر می‌کند. درست کردن این پن‌کیک بسیار آسان است و شما برای این کار تنها به سه ماده تشکیل دهنده نیاز دارید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.