مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 1857
کد خبر:۸۷۵۷۰۸
کد خبر:۸۷۵۷۰۸
8495 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پن‌کیک موزی بدون نیاز به آرد

کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند. موز میوه گرمسیری است که طعم شیرین و دلنشینی دارد و وجود آن در پن‌کیک و طعم آن، پن‌کیک را خیلی بهتر و عالی‌تر می‌کند. درست کردن این پن‌کیک بسیار آسان است و شما برای این کار تنها به سه ماده تشکیل دهنده نیاز دارید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟