میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
گزارش

آیا مسی ال کلاسیکو را از دست داد؟+عکس

طبق ادعای بارسا تی وی، لیونل مسی در جریان بازی با والنسیا دچار انقباض عضلانی شده و حضور او در ال کلاسیکو در هاله ای از ابهام قرار دارد.
کد خبر: ۸۷۵۳۰۶
| |
9068 بازدید

به نقل از موندودپورتیوو،  دقیقه 70 بازی بارسا-والنسیا بود که لیونل مسی پس از برخورد با تونی لاتو از ناحیه ران پای راست دچار مصدومیت شد و پس از 5 دقیقه معالجه در کنار زمین به میدان بازگشت. در مدت زمانی که او کنار زمین بود، نوکمپ را سکوت و نگرانی عجیبی فرا گرفته بود.

مسی تا به پایان در زمین حاضر بود ولی سعی می کرد از استارت های انفجاری پرهیز کند و در پایان نیز با چهره ای درهم به رختکن رفت.

طبق ادعای ریکارد تورکمدا، خبرنگار بارسا تی وی، مشکل مسی انقباض عضلانی است و مشخص نیست که به ال کلاسیکوی چهارشنبه شب خواهد رسید یا خیر اما تا ساعاتی دیگر و احتمال زیاد فردا صبح، بهتر می توان در این مورد اظهارنظر کرد. او همچنین ال کلاسیکوی رفت لالیگا را نیز به دلیل مصدومیت از دست داده بود.لازم به ذکر است که بارسا چهارشنبه شب در بازی رفت نیمه نهایی کوپا دل ری میزبان رئال مادرید خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات