تعداد بازدید : 284
کد خبر:۸۷۵۱۴۶
کد خبر:۸۷۵۱۴۶
3362 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پای بلوبری و زنجبیل

پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پای دو پوسته، مواد را درون خمیر قرار داده و خمیر را می‌پیچند. یعنی مواد غذایی به طور کامل در پوسته‌ای از شیرینی محصور می‌شود. ترکیب پای با تقریبا با هر میوه‌ای بی‌نظیر است اما ترکیب آن با بلوبری و زنجبیل، پای‌ بسیار خوش طعم و آبدار با رنگی فوق‌العاده را رقم می‌زند. در این ویدیو طرز تهیه این پای دو پوسته بلوبری و زنجبیل را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟