ته چین؛

تکنیک پوست کندن پیاز بدون جاری شدن اشک چشم

کد خبر: ۸۷۵۱۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 03 February 2019
تعداد بازدید : 4734
کد خبر: ۸۷۵۱۱۷
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 03 February 2019
|
14492 بازدید
بازدید 14492
پیاز یکی از مقوی‌ترین و سم‌زداترین مواد غذایی است و کمتر غذایی را می‌شود پیدا کرد که پیاز جزوی از آن نباشد. اما در کنار همه ویژگی‌ها و صفت‌ها خوبش، پیاز یک مشکل بزرگ دارد. آن هم این است که به وقتی آن را پوست می‌کنیم، چشمانمان را می‌سوزاند و اشک چشم را در می‌آورد و چشمانمان را می‌سوزاند. خبر خوب این است که این مشکل راه حلی دارد و این راه حل نیز بسیار ساده و آسان است. نحوه حل این مشکل را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟