میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کاهش 890 هزار بشکه‌ای تولید اوپک در ماه ژانویه

بررسی‌های رویترز نشان می‌دهد تولید نفت کشورهای عضو اوپک در ماه ژانویه 890 هزار بشکه در روز کاهش یافته که نوید افزایش قیمت در روزهای آینده را می‌دهد.
کد خبر: ۸۷۴۷۳۵
| |
3228 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، بررسی‌های رویترز نشان می‌دهد که میزان صادرات کشورهای صادر کننده نفت اوپک در ماه ژانویه ۸۹۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش تولید عربستان در ماه ژانویه ۱۰.۲۵ میلیون دلار در هر بشکه بود که نسبت به ماه قبل کاهش ۳۵ هزار بشکه در روز داشته است.کشورهای عراق و کویت هر کدام ۴.۶۵ و ۲.۷۱ میلیون بشکه در روز تولید کردند.

براساس بررسی‌های رویترز میزان تولید ایران در ماه ژانویه ۲.۷۵ میلیون بشکه در روز بوده است که این رقم نسبت به ماه قبل ۵۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته است.

وزیر نفت عربستان روز گذشته اعلام کرد که کشورهای عضو اوپک به دنبال این هستند تا برای بالا بردن قیمت در بازارهای جهانی تولید را بیش از تعهد اخیر اوپک کاهش دهند.

خالد الفالح همچنین پیش‌بینی کرده بود تاثیر کاهش تولید طی چند هفته اخیر در بازار مشخص خواهد شد.

همچنین تقاضای جهانی در سه ماهه اول سال میلادی بالا خواهد رفت.

کشورهای عضو اوپک روسیه و دیگر کشورهای غیراوپک در ماه دسامبر توافق کردند که روزانه ۱.۲ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹ تولیدشان را کاهش دهند.

سهم کشورهای عضو اوپک از این کاهش ۸۰۰ هزار بشکه در روز و کشورهای غیراوپک ۳۲۰ هزار بشکه در روز است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت