تعداد بازدید : 12066
کد خبر:۸۷۳۹۸۰
کد خبر:۸۷۳۹۸۰
23770 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ | ۱۳۹۷/۱۱/۱۰
30 January 2019
ته چین؛

طرز تهیه نان خمیر ترش

نان خمیر ترش نانی است تولید شده به وسیله تخمیر طولانی مدت خمیر با استفاده از لاکتوباسیلوس و مخمرهایی که به طور طبیعی رخ می‌دهند. این نان در مقایسه با نان‌های درست شده با استفاده از مخمرهای کشت داده شده، معمولاً طعم ترش ملایمی دارد که ناشی از اسید لاکتیک تولید شده توسط لاکتوباسیلوس است. پروسه تولید این نان نیز بسیار طولانی است اما طعم بی‌نظیری که دارد ارزش همه زحمت‌ها و مدت زمانی که برای آن انتظار می‌کشید، دارد. در این ویدیو طرز تهیه این نان را خواهید آموخت. مواد لازم: برای استارتر: 70 گرم آرد(نصف آرد نان،نصف آرد گندم) 70 گرم آرد * پروسه تولید استارتر حدود یک هفته زمان می‌برد. شما در هر روز به 70 گرم آرد و 70 گرم آب نیاز دارید. برای پخت نان: 100 گرم از استارتر 250 گرم آب سرد تازه 8 گرم نمک بدون ید 394 گرم آرد نان
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
الوندی
United States of America
۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹
به خاطر ترجمه این دستور سپاسگزاریم
لطفا بازهم از این فیلم های درست کردن خمیرترش ونان خمیرترش برای ما بگذارید تا با دستورات مختلف نانواهای جهان آشنا شویم
بازهم ممنون از سایت خوبتان
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.