ته چین؛

روش پخت غذا در فر و برویلر

کد خبر: ۸۷۳۹۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۹ 29 January 2019
تعداد بازدید : 5904
کد خبر: ۸۷۳۹۷۱
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۹ 29 January 2019
|
17997 بازدید
بازدید 17997
در بریان کردن، غذا با حرارت زیاد می‌پزد. بریانی کردن یکی از هوشمندانه‌ترین روش‌ها برای پخت غذا است. در این روش غذا به آرامی و در معرض حرارت زیاد پخته می‌شود بنابراین همه غذا به خوبی از درون پخته می‌‍شود و غذا در روغن و مایعات موجود در خود به آرامی می‌پزد. با این وجود در صورت عدم اطلاع و آگاهی از نحوه صحیح استفاده از فر، شاید نتوان به خوبی از این روش فوق‌العاده برای پخت استفاده کرد. در این ویدیو به چند اصول بنیادی و اساسی اشاره می‌شودکه هر کسی با هر نوع فر یا دستگاه بریان کننده‌ای می‌‌تواند از آن استفاده کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟