تعداد بازدید : 514
کد خبر:۸۷۳۷۰۲
کد خبر:۸۷۳۷۰۲
6197 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ | ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
29 January 2019
ته چین؛

طرز تهیه کاری میگو مالای

خورش کاری یا کاری یک واژه مادر برای اشاره به ‌شماری از خوراک هاست که منشأ آنها در آشپزی شبه قاره هند است. ویژگی مشترک میان این غذاها استفاده از ترکیبی پیچیده از ادویه جات، ترشی جات و گیاهان است که معمولاً مخلوطی از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است. استفاده . در این ویدیو دستور پخت کاری میگو مالای که یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذ‌ترین کاری هاست را فراخواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.