صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جزئیات برگزاری جلسات دفاع دانشجویان آزاد

کد خبر: ۸۷۳۵۱۷
| |
2609 بازدید

جلسات دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای دانشگاه آزاد که تصویب پروپوزال آن‌ها به دلیل تعطیلی تابستانی دانشگاه در سال جاری به تعویق افتاده، اسفند ماه برگزار می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی، دستور العمل ساماندهی برگزاری جلسات دفاع در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ را به روسای واحد‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

بر اساس این دستور العمل به منظور ساماندهی و مساعدت در برگزاری جلسات دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برگزاری جلسات دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای که تصویب پروپوزال آن‌ها به دلیل تعطیلی تابستانی دانشگاه در سال جاری به تعویق افتاده و پروپوزال آن‌ها در بازه زمانی ۹۷/۵/۱۳ تا ۹۷/۶/۳۱ تصویب شده، مشروط به تایید شورای گروه آموزشی مربوطه مبنی بر برآورده شدن اهداف پروپوزال و داشتن کد پایان نامه، استثنائاً تا تاریخ ۹۷/۱۲/۲۳ بلا مانع است.

بر این اساس نیمسال دوم ۹۸-۹۷ برای این دسته از دانشجویان بدون احتساب سنوات تحصیلی و عدم پرداخت شهریه خواهد بود.

در این دستور العمل تاکید شده این مهم استثنائاً برای نیمسال جاری و با نظارت دقیق معاونان پژوهش و فناوری / معاونان علمی واحد‌های دانشگاهی قابل اجرا است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات