روزنامه گل مجرم شناخته شد
هیئت منصفه مطبوعات ، مدیر مسئول روزنامه ورزشی گل را در دو اتهام مجرم دانست.
به گزارش شبکه ایران، علی اکبر کسائیان دبیر هیئت منصفه مطبوعات اعلام کرد:« جلسه رسیدگی به اتهامات مدیر مسئول روزنامه ورزشی گل روز یکشنبه در شعبه 76 دادگاه کیفری به ریاست قاضی مدیر خراسانی و با حضور اعضای هیئت منصفه به صورت غیابی برگزار شد.»
نماینده دادستان براساس کیفرخواست صادره از دادسرای کارکنان دولت و رسانه اتهامات مدیر مسئول این نشریه توهین با شکایت علی آبادی رئیس سابق سازمان تربیت بدنی ، نشر مطالب خلاف واقع با شکایت غلامرضا گنجی ، توهین با شکایت واعظ اشتیانی مدیر وقت شرکت فرهنگی ورزشی استقلال تهران و توهین با شکایت مصطفوی مدیرعامل وقت باشگاه پرسپولیس عنوان کرد.
در ادامه این جلسه اعضای هیئت منصفه مطبوعات با توجه به ختم رسیدگی به این پرونده وارد شور شدند و مدیر مسئول روزنامه ورزشی گل را به اتهام شکایت غلامرضا گنجی و مصطفوی با اکثریت آرا مجرم تشخیص دادند.اعضای هیئت منصفه مطبوعات متهم پرونده را در خصوص توهین با شکایت علی آبادی و واعظ آشتیانی مجرم نشناختند.
هیئت منصفه مطبوعات در پایان متهم پرونده مدیر مسئول روزنامه ورزشی گل را به اتفاق آرا مستحق تخفیف در مجازات ندانستند.


