بزرگ ترین کباب کوبیده دنیا!
تعداد بازدید : 12108
کد خبر:۸۷۳۱۴۴
کد خبر:۸۷۳۱۴۴
26733 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه هات‌داگ پنیری سرخ کرده

درباره پشینه هات داگ با قاطعیت نمی‌شود سخن گفت. خوردن هات‌داگ بیش از روزی یکبار توصیه نمی‌شود هرچند هات‌داگ برخلاف دیگر گوشت‌های فراوری شده در دمای پایین طبخ می‌شود. در این ویدیو دستور پخت‌هات داگی بی‌نظیر و با طعم و ساختاری استثنایی با پنیر را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟