ته چین؛

سه روش استفاده از پودر اسپرسو در غذاهای روزمره

کد خبر: ۸۷۲۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱ 26 January 2019
تعداد بازدید : 119
کد خبر: ۸۷۲۴۴۵
|
۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱ 26 January 2019
|
2661 بازدید
بازدید 2661
پودر اسپرسو تنها برای درست کردن قهوه استفاده نمی‌شود. قنادها مدت‌ها است که می‌دانند اضافه کردن کمی پودر اسپرسو به محصولات شکلاتی‌شان، طعم شکلاتی را شدیدتر و قوی‌تر می‌کند. اما پودر اسپرسو کاربردهای زیاد دیگری نیز دارد و می‌تواند به بسیاری از غذاها دیگر نیز اضافه شود و طعم آن‌ها را بی‌نظیر و فوق‌العاده کند. در این ویدیو سه روش استفاده از این پودر را فرا خواهید گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟