مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
دستور پخت پیتزای کوکو سیب زمینی
تعداد بازدید : 37236
کد خبر:۸۷۱۹۸۱
کد خبر:۸۷۱۹۸۱
54109 بازدید
ته چین؛

روش صحیح آب کردنِ شکلات

در دستور پخت‌ بسیاری از کیک‌ها و شیرینی‌ها نیاز به شکلات آب شده است اما آب کردن شکلات کار ساده‌ای نیست و قلق‌های خاص خودش را دارد که در صورت عدم آگاهی از آن‌ها شکلات سفت ، بهم چسبیده و خشک می‌شود و قابلیت استفاده در کیک‌ها، بیسکوییت‌ها یا شیرینی‌های ما را نخواهد داشت. در این ویدیو روش ذوب کردن شکلات را یاد خواهید گرفت تا بتوانید شکلات آب شده‌ای روان و نرم و براق داشته باشید. در ضمن روشی نیز برای درست کردن شکلات‌هایی که به هنگام آب شدن سفت یا گرفته شده‌‎اند نیز آموزش داده می‌شود.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟