ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

موضوع شکایت‌‌ها به کمیسیون اصل ۹۰

کد خبر: ۸۷۱۹۷۳
| |
2695 بازدید


سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس وضعیت شکایت‌های ارسالی به کمیسیون اصل نود را تشریح کرد.

بهرام پارسایی، سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه بیشترین شکایت در کمیسیون اصل 90 درباره خودروسازان است، گفت: اکثر این شکایت‌ها برای عدم تعهد خودروسازان به مشتریان است.

وی با بیان اینکه قرار است کمیته‌ای از سوی مجلس و دولت موضوع شکایت‌های که انجام شده را بررسی کند، ادامه داد: دو شرکت خودرو‌سازی سایپا و ایران‌خودرو حدود 300 هزار خودرو پیش‌فروش کرده اما تحویل ندادند که باید این موضوع تعیین تکلیف شود.

نماینده شیراز در مجلس ضمن انتقاد از افزایش بی‌رویه قیمت خودرو در چند وقت اخیر، افزود: افزایش قیمت خودروها باید با نظارت و استدلال انجام شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به تصویب کلیات طرح یک فوریتی ساماندهی بازار خودرو اظهار داشت: ایجاد فضای رقابتی، تشویق به تولید خودروهای کم مصرف به منظور کاهش آلودگی هوا، پاسخگو بودن خودروساز در برابر تعهداتش به مصرف کننده از مهم‌ترین اهداف این طرح است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟