ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

کد خبر: ۸۷۰۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳ 19 January 2019
تعداد بازدید : 2566

مواد لازم:
برای جوجه کباب:
950 گرم ران مرغ بدون استخوان که تکه‌تکه شده
2 قاشق چای‌خوری زیره سبز
2 قاشق چای‌خوری پاپریکا
یک چهارم قاشق چای‌خوری تکه‌ها خشک شده فلفل قرمز
یک دوم پیمانه جعفری
دو حبه سیر
نمک به میزان لازم
برای مخلفات ساندویچ(همه به میزان دلخواه خودتان):
نان پیتا
ماست لبنه
گوجه خرد شده
برگ‌های تازه جعفری و نعنا
نمک به میزان لازم
برای سس:
چهار حبه سیر
یک سوم پیمانه روغن زیتون
سه قاشق غذاخوری ماست معمولی
نمک به میزان لازم

بازدید 15045
جوجه کباب مراکشی، با خواباندن تکه‌ها ران بدون استخوان مرغ در ادویه و سبزیجاتی مانند زیره سبز، پاپریکا، فلفل قرمز، جعفری و سیر و سپس کباب کردن آن‌ها و سرو با نان تخت مانند نان پیتا یا لواش، به همراه سس مخصوص سیر و ماست که طعم تند خوشایند و دوچندانی به غذا می‌دهد، درست و سرو می‌شود. به دلیل استفاده از گوشت ران مرغ، به جای سینه، این جوجه کباب دارای مزه بهتری است و در عین حال آب‌دارتر نیز هست. دستور پخت این جوجه کباب لذیذ را در این ویدیو فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری