تعداد بازدید : 2589
کد خبر:۸۷۰۲۹۵
کد خبر:۸۷۰۲۹۵
16403 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ | ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
19 January 2019
ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

جوجه کباب مراکشی، با خواباندن تکه‌ها ران بدون استخوان مرغ در ادویه و سبزیجاتی مانند زیره سبز، پاپریکا، فلفل قرمز، جعفری و سیر و سپس کباب کردن آن‌ها و سرو با نان تخت مانند نان پیتا یا لواش، به همراه سس مخصوص سیر و ماست که طعم تند خوشایند و دوچندانی به غذا می‌دهد، درست و سرو می‌شود. به دلیل استفاده از گوشت ران مرغ، به جای سینه، این جوجه کباب دارای مزه بهتری است و در عین حال آب‌دارتر نیز هست. دستور پخت این جوجه کباب لذیذ را در این ویدیو فراخواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.