تعداد بازدید : 909
کد خبر:۸۶۹۹۳۴
کد خبر:۸۶۹۹۳۴
6010 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ | ۱۳۹۷/۱۰/۲۶
16 January 2019
ته چین؛

طرز تهیه ژله پاندانوس

ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منجمد می‌شود. پاندانوس آماریلیفولیوس گیاهی است از سردهٔ کادی‌ها. پاندانوس آماریلیفولیوس به طور گسترده‌ای به عنوان یک طعم دهنده در پخت‌وپز در جنوب شرقی آسیا استفاده می‌شود. این ژله طعمی خاص و استثایی دارد و سالم نیز هست. طرز تهیه این ژله را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟