تعداد بازدید : 909
کد خبر:۸۶۹۹۳۴
کد خبر:۸۶۹۹۳۴
6048 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه ژله پاندانوس

ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منجمد می‌شود. پاندانوس آماریلیفولیوس گیاهی است از سردهٔ کادی‌ها. پاندانوس آماریلیفولیوس به طور گسترده‌ای به عنوان یک طعم دهنده در پخت‌وپز در جنوب شرقی آسیا استفاده می‌شود. این ژله طعمی خاص و استثایی دارد و سالم نیز هست. طرز تهیه این ژله را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟