توصیه بن‌علوی به فلسطین و اسرائیل

کد خبر: ۸۶۶۹۳۲
| |
6186 بازدید
وزیر خارجه عمان در اظهاراتی اعلام کرد: فلسطین و اسرائیل گذشته را کنار بگذارند!

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری مهر «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان امروز شنبه در اظهاراتی اعلام کرد: دو طرف فلسطینی و اسرائیلی باید گذشته را کنار گذاشته و مشکلاتشان را حل و فصل کنند.

وزیر خارجه عمان در اشاره به سفر اکتبر سال گذشته میلادی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیوسنیتی به مسقط گفت: فلسفه عمان، صلح برای تمامی کشورهایی است که با ما مفهوم صلح را به اشتراک گذاشته و هر ملتی حق دارد با سیستمی کار کند که مناسب آن است. هر کشوری برای خود حد و مرزهایی دارد که کشور دیگر حق ندارد آن را زیرپا بگذارد، ما در امور داخلی کشور دیگری مداخله نمی کنیم و خود نیز نمی پذیریم که کشوری در امور داخلی ما دخالت کند.

وی در ادامه افزود: کشور ما تلاش می کند تا تمامی اختلافات فلسطینی ها و اسرائیلی ها را حل و فصل کند، اما این اولویت نیست، بلکه اولویت، ایجاد سازوکاری است که مردم مبانی صلح و همزیستی را بپذیرند و مسقط می کوشد تا اختلاف در میان همه طرف ها را شناسایی کند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت